top of page

Ons team

Marthe Lambrechts Lo-Pharma

Op 1 januari 2009 maakte Marthe Lambrechts haar droom waar: die dag nam ze de apotheek van Georges Hebbinckhuys in Pellenberg (Lubbeek) over. Sindsdien geeft deze apothekeres samen met haar topteam elke dag het beste van zichzelf om jong en oud zo goed mogelijk te helpen. Naast haar werk is Marthe fulltime mama van drie actieve kids en echtgenote van een al even ambitieuze man, wel in een totaal andere sector, de bouw. Verder is ze bijna elke dag op de fiets, in de loopschoenen of in het zwembad te vinden. Na een opleiding tot yoga-instructeur, behoort ook yoga tot haar dagelijkse rituelen.

Alle medewerkers bij Lo-Pharma volgen op regelmatige basis bijscholingen omtrent alles wat met ons beroep te maken heeft. Op die manier blijven ze op de hoogte van de nieuwste medicatie, technieken en ontwikkelingen wat hun dienstverlening vanzelfsprekend alleen maar ten goede komt. Alle teamleden van Lo-Pharma volgden afgelopen jaar ook de officiële opleiding tot vaccinator waardoor je bij ons terecht kan voor je vaccin tegen covid maar ook om je vaccin voor de griep te zetten.

Marthe volgde daarnaast afgelopen 2 jaar een opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de KPNI. Op dit moment schoolt ze zich ook naast voedingsconsulent nog bij tot sportdiëtist voor topatleten. 

Lore Vanhalewijck

Lore kwam het team versterken vanaf 1 juli 2019. Ze deed al ervaring op in andere apotheken en zal jullie met haar enthousiasme bijstaan met het juiste advies en Farmaceutische zorg. Door voortdurend de meest recente bijscholingen te volgen, zorgt Lore er mee voor dat ze mee is met alle nieuwigheden omtrent gezondheid, medicatie, cosmetica … .

Lore heeft een diploma vaccinator en kan dus ook jullie covid en griepvaccins plaatsen. Bij Lore kan je terecht met al je vragen. Lore vind je vaak terug op het voetbalveld met hun vrouwenvoetbalploeg of op de fiets. We zijn alvast heel blij dat ze deel uitmaakt van ons Lo-Pharma team en Marthe haar gouden rechterhand is.

Paulien Michiels

Paulien is afgestudeerd in 2021 en werkte reeds bij onze topcollega apotheek Hoogmartens in Leuven. Nu combineert ze haar job als apotheker in onze apotheek met een job bij de beroepsvereniging voor apothekers BAF. Ze is dus altijd als eerste op de hoogte van veranderingen en  aanpassingen binnen ons beroep. Paulien volgde reeds verschillende bijscholingen en blijft dit ook doen om up-to-date te blijven met alles wat ons beroep aanbelangt. Zo heeft ook zij het diploma van vaccinator en kan ze ook jullie covid en griepvaccins plaatsen. We zijn heel blij dat zij in ons team zit! Naast de apotheekuren vind je Paulien vaak terug op de fiets of al lopend door Leuven. 

Aline Schotte

Aline is onze nieuwe stagiaire. Ze werkt sinds september 2023 mee in onze apotheek om in juni af te studeren als Master in de Farmaceutische Wetenschappen. 

bottom of page