top of page

Lo-Fit

Als apotheker EN gepassioneerd loper en fietser, leek het mij interessant om mijn kennis verder uit te bouwen rond sport en volgde ik bijkomende opleidingen. Daarnaast volgde ik afgelopen jaren ook een opleiding Integraal Orthomoleculair therapeut bij KPNI die me nog verder bracht in mijn kennis over ons lichaam voor, na en tijdens het sporten. In combinatie met mijn apothekerskills en de opleidingen vanuit de merken die we verdelen, 6D SPORTS NUTRITION, SANAS en MAURTEN, legden we hier de ideale basis om jou te helpen met al jouw vragen over sportvoeding.

PERSOONLIJK SPORTVOEDINGSADVIES

Bereid je je voor op een sportieve uitdaging? Of wil je gewoon recreatief sporten en heb je nood aan een extraatje? Dan begeleiden wij je met persoonlijk sportvoedingsadvies.

Dat advies start steeds bij jou en niet bij een bepaald product. We maken eerst een analyse van het type sport dat je beoefent, je doelstellingen en je trainingsschema. We starten ook vanuit je algemeen voedingspatroon want dat vormt nog steeds de basis van alles. Met de juiste voeding EN vooral ook de juiste timing hiervan kan je al zeer mooie resultaten behalen. Als je basisvoeding goed zit, kunnen we verder kijken naar gerichte voedingssupplementen en sportvoedingssupplementen om een nog betere prestatie te kunnen neerzetten. 

Marthe

Bij Lo-Fit geloven we in persoonlijke aandacht. We luisteren naar jouw doelen en behoeften, en bieden op maat gemaakt advies en producten die bij jou passen.

Interesse om samen een plan op te stellen om jouw sportdoelen te bereiken? Neem dan contact op via info@lopharma.be.

Bestel je producten online!

bottom of page