top of page

Retour- en verzendbeleid

VERZENDING & LEVERING

Bij Lo-Pharma streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Houd er rekening mee dat weekends en feestdagen de verwerking en levering van uw bestelling kunnen beïnvloeden.

U ontvangt een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u de voortgang van uw levering volgen.

Verzendmethoden

We maken gebruik van betrouwbare verzendpartners om uw bestelling veilig en op tijd af te leveren.

 • Standaard verzending: Levertijd varieert afhankelijk van uw locatie en kan doorgaans 2-7 werkdagen duren.

Verzendkosten

Verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht van uw bestelling en uw locatie. U kunt de verzendkosten tijdens het afrekenen bekijken voordat u uw bestelling bevestigt.

Van tijd tot tijd bieden we mogelijk promoties met gratis verzending. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor deze aanbiedingen.

Adresinformatie

Zorg ervoor dat u tijdens het afrekenen de juiste en volledige verzendinformatie verstrekt om vertragingen en problemen met de levering te voorkomen. Controleer het afleveradres zorgvuldig voordat u uw bestelling bevestigt. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of verlies vanwege onjuiste adressen.

Niet-Thuis Leveringen

Als u niet thuis bent op het moment van levering, zal onze verzendpartner proberen uw bestelling bij een buurman af te leveren of een bericht achterlaten met instructies voor het ophalen bij een lokaal ophaalpunt.

Verloren of Beschadigde Zendingen

In het geval van een verloren of beschadigde zending, neemt u binnen 7 dagen na ontvangst van uw verzendbevestiging contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en een passende oplossing te bieden.

RETOURBELEID

Bij Lo-Pharma en dus ook Lo-Fit begrijpen we het belang van tevreden klanten en streven we ernaar om hoogwaardige producten en diensten te leveren. Hieronder vind je ons retourbeleid met betrekking tot sportvoeding en apothekersproducten die via onze online winkel zijn gekocht. Gezien de aard van voedings- en gezondheidsproducten, zijn er enkele specifieke richtlijnen die van toepassing zijn. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat je een aankoop doet. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@lopharma.be.

 

Algemene retourinformatie

 

 1. Ongeopende en ongebruikte producten
  We accepteren retouren van ongeopende en ongebruikte producten binnen 5 dagen na ontvangst van je bestelling, enkel indien er een fout van onze kant heeft plaatsgevonden (foute smaak, foute bestelling…). Deze producten moeten in hun originele staat en verpakking zijn. Je bevindt je in de mogelijkheid om elk product apart te bestellen en dus de smaken en texturen te testen. 
   

 2. Defecte of beschadigde producten
  Als je een defect of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en indien nodig een passende oplossing bieden, zoals vervanging of terugbetaling.
   

 3. Verkeerde bestelling
  Als je per ongeluk het verkeerde product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen dit recht te zetten en je de juiste producten te bezorgen.

 

Uitzonderingen op het retourbeleid

 

 1. Geopende en/of gebruikte producten
  Vanwege de aard van voedings- en gezondheidsproducten kunnen we helaas geen retouren accepteren voor producten waarvan de verpakking is geopend of die al zijn gebruikt. Dit om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen.
   

 2. Hygiënische producten
  Producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggenomen, worden niet geaccepteerd voor retournering. Dit omvat bijvoorbeeld producten zoals voedingssupplementen, vitaminen, braces en andere vergelijkbare items.

 

Hoe een retour aan te vragen

 

 1. Neem contact met ons op via info@lopharma.be om je retourverzoek in te dienen. Zorg ervoor dat je de volgende informatie vermeld: bestelnummer, naam, contactgegevens en reden voor retournering.
   

 2. Ons team zal je retourverzoek beoordelen en je voorzien van verdere instructies over het retourneren van het product.

 

Terugbetalingen

 

 1. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we bepalen of het in aanmerking komt voor terugbetaling.
   

 2. Als je retour is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling verwerken volgens de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verwerkingsduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

 

Bij Lo-Pharma en Lo-Fit streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en eventuele problemen met je aankoop zo snel mogelijk op te lossen. Neem bij vragen of opmerkingen over ons retourbeleid contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

*Dit retourbeleid is geldig vanaf 01/09/2023 en kan onderhevig zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.*

bottom of page